Aktivitetsoversigt 2021

Opdateres løbende

Geddetur til Harte-Dons systemet (9 Januar 2021)

Giv dig selv en god start på det nye år … Tag på geddefluefiskeri i Kolding Sportsfisker Forenings vand i Harte-Dons systemet med Dennis og Adam.


Deltagere: 6 (tilmelding online via holdsport fra 16. november kl.18.00)


Mødetid og sted: lørdag den 9. januar 09.00  


Parkeringspladsen ved Dybvadbro station (Egtvedvej 132, 6000 Kolding)


Vi fisker forskellige pladser af alt efter vand og vejr og slutter ca. 15.00 .


Grej: 9” #9 med intermediate eller synke 3 er alt du har brug for. 

Fluer: Aborre og skalle imitationer fungerer, 10-20 cm er mest brugt.


Husk også: Krogløsertang og linekurv, en madpakke, drikkevarer og fisketegn


Det er meget få steder, man kan vade, så skridtstøvler er i princippet nok, men vi bruger altid waders i vinterhalvåret.


Dagkort til Harte-Dons købes her: https://www.fiskekort.dk/fiske...  og koster 75 kr.


Kontakt: Adam  email: jladamsen@gmail.com

————————————————————————————————————


Kursus i binding af Klassiske LakseFluer (15-17 Jan 2021) (AFLYST)

Vi forsætter med succeen fra de sidste 2 gange  Kurset vil blive afholdt i  Lystfiskerforeningen for Skive og omegns lokakaler Møllevej 1 A-B, Vridsted, Skive

Denne gang udvider vi til 12 deltagere og 2 instruktører.  Fluebindingen vil blive projekteret op på stor skærm.  Der vil senere blive oplyst hvilke Klassiek LakseFluer vi vil binde.

Kurset kan tilmeldes fra 1 December 2020 kl 18.00 på Vores Medlemsportal efter at være logget på.  Gå til Kalender og vælg Aktiviteten og Tilmeld.

Du kan med fordel lægge oplysninger om Betalingskort ind under din Profil  Så vil Tilmeldingen foregå hurtigere og der er rift om pladserne.

Kursets forløb:

Fredag d 15 mødes op kl 16-17  Der anvises indkvartering og bindegrej opstilles ( senge linned med bringes og sutsko)  Kl 18 indtages aftensmad ( kok Eigil)  Kl 19-19.30 op start kurset, introduktion af de fluer vi vælger at binde  Normalt sidder vi til kl 24.00

Lørdag morgenmad fra kl 7-8  Frokost 12.30-13,30 her bliver nok lagt en gå tur ind, så vi får lidt luft Aftensmad kl 18-19  Normalt sidder vi til kl 24.00

Søndag morgenmad kl 7-8 pak jeres sengetøj mm  Fluebindingen forsætter og der laves en afslutning med frokost kl 12.00-13.00

I mellem måltiderne diskes der op med kaffe og kage så i ikke bliver helt hulkindet.  Foreningen har salg af vand og øl

Da der kun er 8 faste sovepladser og instruktørerne skal have 2 sovepladser, bliver det sådan, de første 6 der tilmelder sig indkvarteres i et 4 rums og et 2 rums værelse resten indkvarteres på opredninger hvor de selv skal med bring dyne og hoved pude

Det ønskes at du medbringer:

Godt humør  Fluebinde grej, Bindestik, lys, tråd og forlængerledning  Andre drikkevarer  Senge linned (og for nogen dyne og pude)  Godt fodtøj og overtøj ( vi skal ud og gå en tur)  Sutsko

Inklusive i kursets pris:  Indkvartering  Alle måltider og kaffe og kage  Materialer til de valgte fluer

Alt dette for 1100 kr 

————————————————————————————————————


Pesca Maya Lodge - Mexico (13-20 Februar 2021) (AFLYST)

Har du lyst til at prøve kræfter med fluefiskeri i tropiske omgivelser er dette lige turen for dig.

For 11’te gang arrangerer FFFD en tur til Mexico, nærmere bestemt Yucatán-halvøen. Udgangspunktet for vores fiskeri er Pascal Maya Lodgen, som er beliggende i det fantastiske Sian Ka’an naturreservat.

Bonefish, Barracuda, Snook, Tarpon & Permit er fisk som jager i dette område, men der er mange andre fiskearter at gå efter.  Der er endvidere et meget rigt dyreliv i området.

Vores guider er alle meget dygtige.  I hver er der en guide og en assistent, hvilket er en stor hjælp når der skal spottes fisk.Dette giver endvidere mulighed for at være to fiskere i båden og den ene kan således vadefiske, mens den anden fisker bliver i båden.

Tidsperiode: Lørdag den 13 februar til lørdag 20 februar 2021.

Flybillet: Hver i sær køber egen flybilletter Cancun, Mexico. Det giver mulighed for at ankomme før eller blive efter opholdet i Pesca Maya Lodgen. Turlederne koordinerer transporten til/Lodgen. Hvoraf den sidste del foregår med båd i gennem Sian Kaq’an reservatet til Pesca Maya.

Pris: Når Turlederen har en prisnøgle vil den blive sendt til interesserede. Flere deltagere har i gennem årene haft deres partner med på turen.  Prisen inkluderer tur/retur til lufthavnen i Cancun eller andet sted på halvøen, samt fiskeri, ophold/mad og drikke, herunder alkohol. Eneste ekstra udgift er drikkepenge til guider og Personalet i Lodgen.

Er du interesseret er du velkommen til at ringe eller kontakte Turlederen Jerk Sönnichsen på 2811 7575 eller jerk@fffd.dk

————————————————————————————————————

Danish Fly Festival- (6-7 marts 2021) (AFLYST)

Oplev og se alt det nyeste, hotteste og bedste fluefiskegrej og test grejet på vores udendørs kastebaner og se nogle af de dygtigste fluebindere og fluekastere - både fra ind- og udland, demonstrere deres færdigheder.

Danish Fly Festival