Jeg hedder Martin Trier Lund og er passioneret fluefisker. Det er især havørrederne i mit hjemvand Lindenborg Å og Mariager Fjord som trækker. Havørrederne har dog fået konkurrence fra laksen i Skjern Å og Norge, ligesom jeg også er blevet bidt af gedden. I det hele taget er jeg nysgerrig på alle former for fluefiskeri.

Det første kast med fluestangen blev foretaget i min pure ungdom, hvor tålmodig var en dyd med trange kår. Og de første år med fluestangen var da heller ikke nogen succeshistorie. Ofte drillede vinden, og det var svært at tæmme den flyvske flueline.

I stedet for at give op begyndte jeg at sætte mig ind i fluekastets mekanik og træne. Sidenhen har fluekastet udviklet sig til en passion, som ledte frem til en IFFF-certificering som kasteinstruktør (CI) i 2015.

Det er min erfaring, at god kasteteknik giver større overskud ved fiskevandet, ligesom det aldrig er for sent at lære at kaste med flue. Hvis du som nybegynder eller øvet har brug for hjælp til at lære eller forbedre dit fluekast, er du velkommen til at kontakte mig gennem Federation of Fly Fishers Denmark.

Login

Husk mig