Mit navn er Laura Lykke Mathiasen, jeg bor i Vestjylland og læser til dagligt til sygeplejerske. Jeg er tohånds fluekasteinstruktør ved International Federation of Flyfishers og derudover er jeg ambassadør for Zpey og Geoff Anderson.

Jeg startede med at fiske da jeg var omkring 4 år og allerede som 10-årig fik jeg min første fluestang. I dag er fluefiskeriet en utrolig stor og vigtig del af mit liv.

Jeg bruger meget tid langs de vestjyske lakseåer, specielt Varde og Skjern å. Derudover rejser jeg årligt til de norske og svenske elve efter laks og ørreder. Jeg har ligeledes en særlig kærlighed til det visuelle fiskeri hvorfor jeg i sommermånederne ynder at fiske tørflue i de mindre åer. Fluefiskeriet er en fantastisk størrelse, der giver utroligt mange muligheder og det er og forbliver min store passion.

Det er for mig en stor fornøjelse at møde andre med samme passion for fluefiskeriet som jeg selv, samt få lov at dele ud af den viden og erfaring, jeg har erhvervet gennem årene. Jeg har derudover erfaret, at god kasteteknik giver langt større overskud ved fiskevandet, og at man i højere grad kan koncentrere sig om selve fiskeriet, hvis teknikken fungerer. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til fluekastet hvad end du er nybegynder eller øvet.

Login

Husk mig