Allerførst skal du lave et budget for turen og sende til aktivitetsudvalgsformanden aktiviteter(@)fffd.dk
Du kan downloade et budget- og regnskabsskema her, og når det er udfyldt med priser for evt. overnatning og bespisning og returneres det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. der skal godkende det. N.B. Når du fastsætter deltagerprisen skal det være på et niveau, der svarer til de faktiske udgifter. Der bør dog være et lille overhead til dækning af uforudsete udgifter.
NB! Husk at gemme det indsendte budget til når du skal lave regnskab efter turen.Du skal lave en beskrivelse turen til brug for aktivitetskalenderen, så medlemmerne kan læse om turen. Den sender du til Asger sammen med budgettet.Så sørger Asger for at turen oprettes i aktivitetsoversigten, her på hjemmesiden og i Fluefisker.

Vidste du at FFFD giver tilskud til de fleste ture for at reducere deltagerprisen. Tilskuddet er på kr. 125,- pr. deltager pr. dag, dog maksimalt kr. 500,- pr. deltager pr. tur. Husk at tilskuddet pr. deltager pr. dag ikke kan overstige deltagerens egenbetaling pr. dag. Som turleder deltager du på lige fod og betaler samme beløb som de øvrige deltagere. Turlederen kan få sin transport til arrangementet dækket, såfremt det er medtaget i budgettet. Efter turen skal der afleveres regnskab, som du laver på fanebladet ”Regnskab” på det downloadede Budget-regnskabs bilag.
Hvis det er en tur til en sø eller en å, så husk at sikre, at den lokale forening bakker op om turen, og at der kan købes dagkort til stedet.
Det vil er god stil at opføre sig ordentligt ved fiskevandet og på parkeringspladsen, - og husk at tage dit affald og linestumper med hjem igen. Vi skal passe godt på naturen og beboerne, der hvor vi fisker.

God fornøjelse som turleder.

Login

Husk mig