Jeg er ansvarlig for medlemshåndteringen, opkrævning af kontingent, registrering af indbetalinger og oprettelse af nye medlemmer. Og der er heldigvis nok at lave. FFFD er en forening med et stigende medlemstal. Det er der ikke mange foreninger, der kan prale af.

Jeg har i et par år været medlem af bestyrelsen, er medlem af webudvalget og FlueFiskers redaktion. Har i nogle år haft Jydekrogen som et fast indslag i bladet.

Da jeg for år tilbage blev bidt af kystfiskeriet, rystede min gamle å-venner overbærende på hovedet - ja, ja, han kommer vel over det. Men det gjorde han ikke, og på trods af at jeg siden barndommen har fisket i åerne efter bækørred og stalling, og regnbue ikke at forglemme, så er å-fiskeriet i dag gledet helt i baggrunden.

Jeg vadefisker eller fisker fra kajak primært i Vejle Fjord og på Vestfyn, og finder Æbelø fascinerende.

Fiskeoplevelserne prøver jeg at gemme og dele med andre i form af tegninger og malerier, og jeg har 2003-2015 lavet en kalender med tegninger og små oplevelser fra mine fisketure, og ikke så meget om fisk. Stigende omkostninger har dog stoppet udgivelsen.

Måske er det mit øje for det store i det små, som gør, at jeg flittigt bruger et tillempet citat "Nogle fisker hele livet uden at opdage, at det egentligt ikke er fiskene, de kommer efter”.

Måske ses vi derude.

Login

Husk mig