Jeg er formand i webudvalget og er ansvarlig for at sikre driften af Federation of Fly Fishers Denmarks hjemmesider. Jeg sidder også med i fluekasteudvalget, hvor vi koordinerer mellem instruktører og FFFD medlemmer, der ønsker undervisning eller overvejer en instruktøruddannelse.

Når jeg fisker, starter min sæson først rigtig med majflue fiskeriet, hvorefter det glider over i tørfluefiskeri efter havørred, inden det bliver tid til den tilbagevendende tur til mit paradis på jorden, Lainio elven. "Min" del af Lainio elven er de øverste 50 km, hvor man er så langt fra civilisationen som man kan komme, i det moderne Europa. Der er ingen dækning på mobilen, ingen TV, ingen trafik, ingen indkøbsmuligheder - men! Der er åbent landskab, ren luft, masser af dyreliv og en elv fyldt med fisk.

I Aalborg er jeg med i lokaludvalget, hvor vi mødes hver torsdag i ulige uger. Om sommeren er det udendørs med kastetræning og når dagene bliver korte trækker vi indendørs til fluebinding. Det er rigtig hyggelige aftener, med ligesindede, som jeg sætter stor pris på.

Login

Husk mig