Mit navn er Per Jacomo, født i 1959 i København, senere døbt samme år 2. juledag i Nykøbing Sjælland Kirke. Opvokset på Østerbro i København og i Hellerup. Bor nu i byernes by, Himmelev ved Roskilde.

Min hobby udi lystfiskeri har haft en lang rejse tilbage fra mine Østerbrodage, hvor jeg blandt andet fiskede i Finlandsbassinet efter fladfisk, torsk, hornfisk som makrel primært i form af medefiskeri.

Efter en del havture udi bådfiskeri på Øresund, masser af kystture med blink, gik min rejse over fluefiskeri i Bjørnsholm å i Himmerland, så lidt Put & Take på Sjælland og wupti dukkede Kystfluefiskeriet op.

Senere blev jeg grebet af Laksefluefiskeriet - min første laks landet i River Blackwater, Irland - men Kystfluefiskeriet er det, som dyrkes mest. Det ikke mindst qua min geografiske placering klods op af Roskilde Fjord og Isefjorden. Fluefiskeriet for mig er fluefiske derude ved vandet, fluebinding, rejser udi den store verden, kammeratskabet og en glæde over, når noget napper til mine fluer. Helst de hjemmebundne.

Medlem af FFFD siden 2002, medlem af PR Udvalget i Federation of Fly Fishers Denmark og i efteråret 2016 tog jeg så stafetten omkring Redaktør for vores fælles blad, FlueFisker.

Log på