Navnet Flowbinner kommer sig af, jeg som ung fluebinder skulle have nogle erfarne fluefiskere til at afprøve mine fluer helt tilbage i 1974. Derfor henvendte jeg mig til et par af de ældre lystfiskere ved Karup Å, og bad dem om at afprøve mine fluer. Om det var senilitet, der gjorde, at de ikke kunne huske navnet skal være usagt. Men de huskede mig som 'Æ Flowbinner. - Deraf efternavnet. De udbad sig dog mange flere fluer gennem årene. Men navnet hang fast

Købte min første fluestang i 1966, og lige siden har både en- og tohånds fluestænger været trofaste følgesvende på ture til de jyske åer, Lappland, Sandåslandet, Norge, Sverige, Finland, Skotland og Irland.

Rejser hvor jeg med lige stor begejstring har fisket efter laks, havørred, ørred, helt og stalling. Dog er det fiskeriet efter stalling min altoverskyggende passion.

Siden 1978 har jeg arbejdet mere eller mindre professionelt i fluefiskerbranchen som guide, kasteinstruktør eller underviser i fluebinding. Disse erfaringer er jeg glad ved at kunne dele med FlueFiskers læsere.

Login

Husk mig