FlueFisker er FFFDs klubblad, der udsendes 4 gange årligt til alle medlemmer. Bladet indeholder artikler om ethvert aspekt af vores hobby, og redaktionen tilstræber, at hvert nummer er en kreativ blanding af artikler om såvel brede som smalle emner. Intet emne er for banalt, og intet emne er for nørdet. Vi tilstræber en meget høj kvalitet af bladet, både visuelt og indholdsmæssigt, så det er en fornøjelse at læse.

FlueFisker er ikke et kommercielt magasin og alt arbejde med bladet laves af ulønnede ildsjæle.

Bladet er i høj grad afhængig af at foreningens mange engagerede medlemmer bidrager med artikler. Du kan sikkert også bidrage med en god historie, et godt tip, eller et nyt fluemønster.
Kontakt redaktøren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og beskriv din idé. Sammen kan I komme videre til en artikel. Læs mere her.

Hvis du ikke har modtaget dit blad, kan du henvende dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Husk, at postomdelingen tager tid.


Redaktionen

FlueFiskers redaktionsudvalg består af en gruppe medlemmer, med vidt forskellige baggrund og erfaring indenfor fluefiskeri. Sammen planlægger redaktionsudvalget årets blade, opsøger skribenter og skriver selv artikler, ligesom nogle medlemmer tager sig af korrekturlæsning på de tilsendte artikler.

Ansvarshavende redaktør

Steen Ellemose
E-mail: steen(@)fffd.dk

Redaktør

Uffe Westerberg
E-mail: uffe(@)fffd.dk

Kontakt til lokal- og aktivitetsudvalg

Asger von Wenck
E-mail: asger(@)fffd.dk

Fiskeri i saltvand

Jan Steffensen
E-mail: jbs(@)fffd.dk

Laks og havørred i ferskvand

Laurits Flowbinner
E-mail: laurits(@)fffd.dk

Ørred og stalling i ferskvand

Torben Berg-Sørensen
E-mail: torben(@)fffd.dk

Klummen: Tips og tricks

Henning Jakobsen
E-mail: tipsogtricks(@)fffd.dk

Udvalgsmedlem

Jens Winter
E-mail: -

Udvalgsmedlem

Lars Richter
E-mail: -

Udvalgsmedlem

Katrine Kirk
E-mail: -

Udvalgsmedlem

Erik Tveskov
E-mail: erik(@)tveskov.com

Udvalgsmedlem

Per Egholm Andersen
E-mail: -

Login

Husk mig