Pesca Maya

Pesca Maya

Federation of Fly Fishers Denmark arrangerer for 10 gang en tur over Atlanten til Mexico. Så har du lyst og mod på sightseeing fiskeri i tropiske omgivelser, er dette lige turen for dig. Vores udgangspunkt for vores fiskeri i det fantastiske Sian Ka´an naturreservatet er Pesca Maya Lodgen. Fiskearter som bonefish, barracuda, snook, tarpon og permit er fisk som man jager i dette område, men der er mange andre fiskearter at gå efter. Fiskerigdommen er helt utrolig.

Der er endvidere et meget rigt dyreliv i området. På turen kan du forvente at møde krokodiller, søkøer, delfiner, havørne, pelikaner og en mængde andre dyr. Vejrmæssigt kan du forvente dagstemperaturer mellem 26,0 – 32.0 grader.

Vores guider er alle meget dygtige, og har alle været gennem Lodgens eget guideprogram. I hver båd er der en guide og en assistent, hvilket er en stor hjælp, når der skal spottes fisk. Endvidere giver dette også mulighed for, at man kan være to fiskere i båden. En som vadefisker og den anden benytter båden, hvis man ønsker det. I lodgen benytter man den en klassiske mexicanske pangabåd. En bådtype som man sætter pris på, når man skal krydse Ascension Bay, som ofte har lidt større bølger.

Som ekstra detalje kan jeg personligt oplyse, at mødet med det tropiske saltvandsfiskeri har også givet mig en ny dimension til mit hjemmelige kystfiskeri.

Faktaboks

Tidsperiode: Søndag den 10. til søndag den 17. februar 2018.

Flybillet: Køber vi hver især selv til Cancun, Mexico. Måske ønsker du ankomme før eller blive efter opholdet i Pesca Maya Lodgen. Jeg koordinerer transporten til/fra lodgen, hvoraf den sidste del forgår med båd gennem Sian Ka´an reservatet til Pesca Maya. Hvis det ønskes kan jeg også være behjælpelig med valg af rejse.

Pris: Når jeg har en prisnøgle vil den blive sendt til interesserede på e-mail. Af prisnøglen vil det fremgå hvad det koster at være en fisker i en båd for sig selv, to fiskere sammen om en båd og pris for ikke-fiskende deltager. Flere medlemmer har gennem årene haft deres partner med på turen.
Prisen inkluderer: tur/retur til lufthavnen i Cancun eller andet sted på halvøen samt fiskeri/ophold/mad og drikke herunder alkohol. Eneste ekstra udgift er drikkepenge til båden og lodge.

Tilmelding: Er du interesseret, så er du velkommen til at ringe eller kontakte turlederen Jerk Sönnichsen på 2811 7575 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangement oversigt

Start dato 08-02-2020
Slut dato 15-02-2020
Tilmelding fra 03-01-2020 18:00
Maks pladser Ubegrænset
Pris Udsolgt
Sted
Pesca Maya, Mexico
QROO 15, Quintana Roo, Mexico
Pesca Maya, Mexico

Kort over placering

Login

Husk mig