Pesca Maya Lodge, Mexico

Pesca Maya Lodge, Mexico

Har du lyst og mod på sightfishing i tropiske omgivelser, så er dette lige turen for dig. At se den eller de fisk man jager er hverdag i Pesca Maya Lodgen. En lodge som befinder sig i Sian Ka´an naturreservatet på den caribiske side af Mexico. Et fiskeområde som størrelsesmæssigt minder om Belgien er til din rådighed. Sian Ka´an høre hjemme på listen over de bedste steder i verden for en tropisk saltvandsfluefisker. Fiskearter som bonefish, snook, tarpon og permit er fisk som man jager i dette område, men der er mange andre fiskearter at gå efter. Fiskerigdommen er helt utrolig. På nogle af vores FFFD-ture har vi formået at fange 18 arter, hvilket siger noget om den variation området huser. Meget få steder i verden kan diske op med sådan en ”buffet”. En ting jeg kan love dig er, at du komme til at se din backingline ud gennem topøjet!

Der er et meget rigt dyreliv i området. På turen kan du forvente at møde krokodiller, søkøer, delfiner, havørne, pelikaner og en mængde andre dyr. Vejrmæssigt har vi dagstemperatur mellem 26,0 – 32.0 grader, så det er rigtig T-shirt, shorts og klipklap vejr.

Vores guider er alle meget dygtige og har alle været gennem Lodgens eget guideprogram. I hver båd er der en guide og en assistent, hvilket er en stor hjælp, når der skal spottes fisk. Endvidere giver dette også mulighed for, at man kan være to fiskere i båden. En som vadefisker og den anden benytter båden, hvis man ønsker det. I lodgen benytter man den en klassiske mexicanske pangabåd. En bådtype som man sætter pris på, når man skal krydse Ascension Bay, som ofte har lidt større bølger.

Data for turen

Tidsperiode: Uge 7, 2018 (søndag den 11. til søndag den 18. februar).

Flybillet: Denne køber vi hver især selv til Cancun, Mexico. Måske ønsker du ankomme før eller blive efter opholdet i Pesca Maya Lodgen. Jeg koordinerer transporten til/fra lodgen, hvoraf den sidste del forgår med båd gennem Sian Ka´an reservatet til Pesca Maya. Hvis det ønskes kan jeg også være behjælpelig med valg af rejse.

Pris: Når jeg har en prisnøgle vil den blive sendt til interesserede på e-mail. Af prisnøglen vil det fremgå hvad det koster at være en fisker i en båd for sig selv, to fiskere sammen om en båd og pris for ikke-fiskende deltager.

Prisen inkluderer: tur/retur til lufthavnen i Cancun eller andet sted på halvøen samt fiskeri/ophold/mad og drikke herunder alkohol. Eneste ekstra udgift er drikkepenge til båden og lodge.

Tilmelding: Er du interesseret, så er du velkommen til at ringe eller kontakte turlederen Jerk Sönnichsen på 2811 7575 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lige en advarsel! Tropisk saltvandsfiskeri går lige i blodet.

Arrangement oversigt

Start dato 11-02-2018
Slut dato 18-02-2018
Maks pladser 8
Tilgængelige pladser 8
Sidste frist 31-01-2018
Pris Udsolgt
Det foregår
Pesca Maya, Mexico
QROO 15, Quintana Roo, Mexico
Pesca Maya, Mexico
8

Kort over placering

Log på