Fluebindertræf 2019

Fluebindertræf 2019

Kom og deltag i Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD) traditionsrige træf, hvor fluebinding og hygge er nøgleordet.

I over 20 år er vi mødtes og udfordret hinanden med alverdens fluer, teknikker og historier. Hvad enten du binder kystfluer, laksefluer eller tørfluer, ja så er der altid stor inspiration og kunnen at finde på træffet. Her mødes Danmarks fluebinder top og oser ud af erfaringerne, men heldigvis er os i bunden også velkommen.
Træffet er alles mulighed for at lære og vise noget nyt, er man begynder, så skal man ikke blive bange for komme, fordi her vil alle hjælpe alle.

Vi har ingen instruktører som laver undervisning og medbringer materialer, nej her hjælpes vi ad, opdager man, man mangler materialer til bestemt flue så låner vi ved hinanden.
Som noget nyt i år planlægger jeg at lave små "sessions" med forskellige indlæg. Og da jeg ikke ved hvem der deltager i træffet, ja så lader vi os overraske hvad aftaler jeg kan indgå, men mon der vil være interessante indslag. Mere om det på nettet, når tiden nærmer sig.

Weekenden vil se nogenlunde sådan ud:
Fredag kl. 17-19 mødes vi i KFUM Hallerne Kolding, får tildelt overnatning i 4 mands værelser, man medbringer selv sengelinned. Derefter vil der være mulighed for egen regning at købe et aftenmåltid. Vi begynder at binde og hygge. Senere vil der være kaffe og natmad. Der må gerne medbringes div. stimulerende væsker efter eget ønske. Aftenen afsluttes efter midnat!
Lørdag morgenmad kl. 8.00 også kløer vi bare på aktiviteterne til vi ikke gider mere….. kun afbrudt af spisninger og kaffe.
Søndag efter en hård dag/nat binder vi lidt om formiddagen og dem som ønsker at deltage i FFFDs generalforsamling gør det kl. 11.00

Yderlige oplysninger fås ved Peter Hansen tlf. 40 45 70 43

Arrangement oversigt

Start dato 15-11-2019
Slut dato 17-11-2019
Maks pladser 32
Tilgængelige pladser 17
Pris 500,00 Kr
Sted
Pulzion
Peter Tofts Vej 21, 6000 Kolding, Danmark
Pulzion
Log ind for tilmeldning.
500,00 Kr 17

Kort over placering

Login

Husk mig