Tommy Olinsson

Tommy

Tommy Olinsson er 45 år og bosat i Sydvestjylland.
Det er 33 år siden han bandt den første flue, og det er blevet til en del siden. I dag er det primært rejefluer, Spey & Deefluer bundet i hånden, klassiske laksefluer og rørfluer til praktisk fiskeri der bindes.

Samtidig binder Tommy en række forskellige fluer til hjemmesiden http://www.danishflydesign.com Her finder du også i området af 100 step by step instruktioner af alle mulige slags fluer, men primært dem til fiskeri efter havørred & laks. 

Tommy frister også en skæbne som fiskeguide og var den første certificerede guide i Danmark under Visit Denmark. Efterfølgende er han blevet certificeret fluebindingsinstruktør under FFFD.
Når Tommy ikke beskæftiger sig med fiskeri & fluebinding, sejler han som maskinchef, eller rejser rundt i Europa på forskellige shows og demonstrerer fluebinding eller dømmer i diverse internationale fluebindingskonkurrencer.
Tommy var også blandt de første fluebindingsinstruktører der underviste på FFFD seminarerne. Endelig er han bagmanden bag Fluebindertræffet i Skanderborg, der er opstået som resultat af et aflyst FFFD træf for 6 år siden og hvor størstedelen af deltagerne også er FFFD medlemmer. 

Tommy er sammen med Adam & Niels Verner i instruktørgruppen, der arbejder for at få stablet fluebindingsinstruktør-workshoppen i november sammen og redaktøren på det værk, der bærer arbejdstitlen ”Håndbog for fluebindingsinstruktører”