Georg Christensen

georg

Jeg er ansvarlig for medlemshåndteringen, opkrævning af kontingent, registrering af indbetalinger og oprettelse af nye medlemmer. Og der er heldigvis nok at lave. FFFD er en forening med et stigende medlemstal. Det er der ikke mange foreninger, der kan prale af.

Jeg er medlem af webudvalget og FlueFiskers redaktion. Har i nogle år haft Jydekrogen som et fast indslag i bladet.

Da jeg for år tilbage blev bidt af kystfiskeriet, rystede min gamle å-venner overbærende på hovedet - ja, ja, han kommer vel over det. Men det gjorde han ikke, og på trods af at jeg siden barndommen har fisket i åerne efter bækørred og stalling, og regnbue ikke at forglemme, så er åfiskeriet i dag gledet helt i baggrunden.

Jeg vadefisker eller fisker fra kajak primært i Vejle Fjord og på Vestfyn, og finder Æbelø fascinerende.

Fiskeoplevelserne prøver jeg at gemme og dele med andre  i form af tegninger og malerier, og jeg har siden 2003 udgivet en kalender med tegninger og små oplevelser fra mine fisketure, og ikke så meget om fisk. Måske er det mit øje for det store i det små, som gør, at jeg flittigt bruger et tillempet citat "Nogle fisker hele livet uden at opdage, at det egentligt ikke er fiskene, de kommer efter". Og dog ifølge Theocritis "Asleep we dream of things we wish. Dogs dream of bones and men of fish.