International instruktør i fluekast?

Det er blevet en god tradition at 2-4 danske fluekastere bliver certificeret instruktører i weekenden hvor Danish Fly Festival løber af stablen. Den gode tradition bliver der åbnet op for kan fortsætte.

For dig der overvejer at gå op til en af instruktørprøverne, står vi i FFFD kasteudvalg klar til at besvare spørgsmål og gennemgå prøven med dig, så du er bedst muligt klædt på til at bestå.

Hvad kræver det?
Hvis du står overfor første trin, Casting Instructor (CI), skal du være en habil fluekaster og interesseret i at træne dig op på et niveau som det forventes af en kasteinstruktør. Udover det praktiske kast er undervisning og forståelsen af substansen i fluekastet en vigtig del, hvilket formentlig kræver noget læsning hvis du er selvlært fluefisker/kaster. Er du i dag CI og vil videre med en Master Casting Instructor (MCI) eller Two Handed Casting Instructor (THCI) kender du helt sikkert dit niveau og ved hvad der skal til inden prøveaflæggelsen...

Uanset hvilken prøve du overvejer, vil FFFD kasteudvalg være behjælpelig så du får de bedste muligheder for at bestå.

Du kan læse mere om International Federation of Fly Fishers instruktørcertificeringen her:
International Federation of Fly Fishers
Certified Casting Instructor

Tilmelding til instruktørprøven - sidste tilmeldingsfrist er d. 31. januar.

Efter en bestået prøve kan du indgå i instruktørpuljen og får rig mulighed for at komme ud at undervise ved aktiviteter under FFFD.

Knæk og bræk
FFFD Kasteudvalg

forside sep 2017
September er under omdeling

fordele

Meld ind

Husk at meddele adresseændring.