• Miljøprogram

    Federation of Fly Fishers Denmark - Miljøprogram

  • Medlemskab

    Federation of Fly Fishers Denmark - Medlemskab

  • Danish Fly Festival

    Federation of Fly Fishers Denmark

Federation of Fly Fishers Denmark har fået ny hjemmeside - velkommen.

Som medlem af Federation of Fly Fishers Denmark, har du mulighed for at tilmelde dig ture og arrangementer, efter du er logget ind. Over tid vil der også komme artikler mm. som kræver du logger ind for at tilgå indholdet.

I forbindelse med overflytningen til den nye hjemmeside har Federation of Fly Fishers Denmark samlet medlemsoplysningerne her på hjemmesiden. Tidligere var medlemskartoteket og oplysninger på hjemmesiden ikke synkroniseret, hvilket har betydet at medlemmer ind imellem har oplevet fejl hvis man har skiftet adresse, e-mailadresse og andre kontaktoplysninger. Nogle af disse fejl findes stadig efter sammenlægningen af de to kartoteker. Vi vil derfor bede dig om som medlem at logge ind og kontrollere dine profiloplysninger under "Medlem / Opdater profil" og skulle der være gamle oplysninger vil vi bede dig opdaterer dem.

Hvis du ikke kan logge ind med dit brugernavn og kodeord, kan du bestille et nyt brugernavn eller kodeord, som vil blive sendt til din e-mailadresse.
Skulle vi have fået oprettet dig, med en forkert e-mailadresse eller der er problemer med at logge ind, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. der vil følge op, så du også kan logge ind.

Vi beklager hvis du oplever problemer og håber på din forståelse ved problemer skab efter synkroniseringen af de to databaser.

Log ind